FORGOT YOUR DETAILS?

Acoperis cu tigla ceramica

Tigla ceramica cluj

Tigla ceramica cluj

Fabricata din argila amestecata cu apa, uscata la aer si arsa in foc, a rezistat pe piata invelitorilor si continua sa o faca datorita faptului ca poate fi folosit pentru orice fel de acoperis (nou sau refacut). Mediul inconjurator are o influenta redusa asupra lor, datorita rezistentei mecanice mari (poate suporta greutatea zapezii sau a ghetii), rezistentei la foc, inghet, acizi, baze, materiale alcaline si radiatii ultraviolete. Printre calitati mentionam si faptul ca nu are emisii poluante, asigura o aerisire buna, permite evacuarea vaporilor de apa si are o durata de viata de pana la 150 de ani.

Acoperisurile de tigla ceramica reprezinta una din cele mai evoluate forme de invelitoare pe care omenirea o utilizeaza de cel putin 2500 de ani.

Un  acoperiș din tigla asigura un confort foarte bun pentru spațiul amenajat imediat sub el, datorita ventilației, caracteristicilor termice și amortizării fonice deci nu se aud picăturile de apa când lovesc acoperișul . Fără îndoială este cel mai potrivit tip de învelitoare pentru locuințele cu mansardă.
Tigla ceramica poate fi si smălțuită, în această situație având un aspect lucios, și o durabilitate sporită. În plus, smaltul poate avea o gama variata de culori culori.
Fiind o invelitoare formata din multe elemente de dimensiuni mici, este posibila acoperirea unor forme complexe. Mai ales prin utilizarea tiglelor solzi, se pot acoperi suprafete conice, sau acoperisuri cu forma curba.

 

GALERIA FOTO TIGLA CERAMICA

 

TOP